• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Zorgverzekering afsluiten voor sporters

Slimme sporters die reizen zorgen voor een goede zorgverzekering

Een goede zorgverzekering is een must voor degenen die naar het buitenland vertrekken voor een vakantie. Dit geldt nog meer voor personen die de reis maken voor een sportieve uitdaging. Ben je van plan om in het buitenland bijvoorbeeld deel te nemen aan een sportief evenement? Maak dan direct bij ons gebruik van de mogelijkheid om jouw zorgverzekering voor in het buitenland gelijk via één van onze partners af te sluiten. Zo weet je zeker dat je recht hebt op de beste medische hulp en op een vergoeding, wanneer er onverhoopt iets met je gebeurt.

De voordelen van een zorgverzekering op reis

Wellicht heb jij al een (doorlopende) reisverzekering. Ook in dat geval is het zinvol om het afsluiten van een zorgverzekering voor op reis bij ons af te sluiten bij het boeken van jouw sportieve trip. Het is namelijk vaak het geval dat medische hulp die je nodig hebt ten gevolge van een sportieve of risicovolle bezigheid, niet gedekt wordt door je huidige zorgverzekering. Zorg dus dat je goed verzekerd en zonder onnodig risico op weg gaat. Bij ons sluit je al een zorgverzekering af voor slechts een paar Euro.

De voordelen van een goedkope zorgverzekering zetten we graag voor je op een rij;

  • Een (sportief) ongeval zit in een klein hoekje en medische zorg in het buitenland is duur. Met een goede zorgverzekering voor op reis voorkom je hoge rekeningen wanneer je hulp nodig hebt.
  • Het afsluiten van een zorgverzekering voor op reis is via ons goedkoop.
  • Je gaat goed verzorgd op reis.
  • Kies een zorgverzekering die ook de terugkeer naar Nederland dekt bij noodzakelijke medische hulp.
  • Het (mee)verzekeren van medereizigers is voordelig.

Sluit snel een goedkope zorgverzekering af voor op reis

Bij ons kun je kiezen uit een aantal gerenommeerde zorgverzekeraars met een betrouwbare staat van dienst. Je hebt een Nederlands aanspreekpunt en bent verzekerd van goede en snelle hulp in het buitenland, wat er ook gebeurt.

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018