• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Wielren vakantie

Het plannen van een leuke wielren vakantie vergt vaak veel tijd en zoekwerk. Hoe ga je op reis? Waar vind je de juiste verblijfsplaats? Hoeveel kost een hotel en is het hotel dichtbij jouw sportieve evenement of route? Kortom, zou het niet prettig zijn om in een oogopslag alle mogelijke informatie over een leuke wielren vakantie te kunnen lezen? Om alle opties gepresenteerd te krijgen, zodat jij alleen nog hoeft te kiezen? Wij maken het mogelijk om (op basis van uitgebreide en duidelijke informatie) snel een keuze te maken.

Bekijk de mooiste locaties en evenementen om te wielrennen:

Plan jouw wielren vakantie met SportTrippers

Op SportTrippers.com vind je een zeer uitgebreid overzicht van alle mogelijke routes, beklimmingen en sportieve evenementen voor het wielrennen of voor het hardlopen. Wij streven ernaar om binnen afzienbare tijd opties voor sportieve reizen voor iedere sport te presenteren. Jij geeft simpelweg aan of je zelfstandig een bepaalde route wilt volgen op jouw wielren vakantie, of dat je juist liever wilt deelnemen aan een groot sportief evenement zoals een toertocht. Op basis van deze keuze presenteren wij een uitgebreid overzicht van alle mogelijke wielertochten en beklimmingen, zowel in Nederland als in de rest van Europa.

Jij kiest jouw sportieve uitdaging voor je wielren vakantie. Vervolgens vind je bij ons direct de meest perfect gelegen hotels, appartementen of B&B's in de omgeving van jouw evenement of route. Zo hoef je niet ver te reizen om te kunnen sporten en ben je snel weer 'thuis' na het volbrengen van jouw uitdaging op sportief gebied!

Een goedkope reisverzekering voor jouw wielren vakantie

Een goedkope reisverzekering is onmisbaar wanneer je op een sportieve vakantie gaat. Zo weet je zeker dat je (met een goede verzekering voor bijvoorbeeld medische hulp in het buitenland) op goede zorg kunt vertrouwen na een onverhoopt ongeval. Wij bieden op deze website de mogelijkheid om niet alleen jouw wielren vakantie, maar ook jouw verblijf en je reisverzekering voordelig te regelen. Zo kun je onbezorgd op vakantie en uitzien naar het volbrengen van jouw sportieve uitdaging!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018