• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Racefiets tochten

Voor je weet is het weer tijd voor het wielerseizoen. Met name na de aankondiging van de nieuwe route voor de jaarlijkse Tour de France beginnen de meeste fietsers met het plannen van de uitdagingen op sportief gebied, voor het komende jaar. Heb jij zin om bijvoorbeeld deel te nemen aan racefiets tochten? Wil je een bepaalde etappe rijden of jouw kunnen bewijzen tijdens een uitdagende beklimming? De Ronde van Vlaanderen fietsen, of juist op eigen houtje door Italië of België wielrennen? Die droom maken we bereikbaar!

Bekijk de mooiste racefiets tochten:

Bij SportTrippers jouw racefiets tochten plannen

Voor zowel degenen die deel willen nemen aan een georganiseerd sportief evenement, als voor degenen die solo een bepaalde route willen afleggen, bieden wij een makkelijke manier om een goedkope sportieve trip te plannen. Wij presenteren alle informatie die je nodig hebt. Jij hoeft alleen een keuze te maken uit het aanbod racefiets tochten in Europa. Uiteraard zijn er ook routes in Nederland beschikbaar. Zo werkt het;

  • Jij bepaalt of je deel wilt nemen aan georganiseerde racefiets tochten, of aan andere fietsroutes
  • Bij alle racefiets tochten geven we duidelijke informatie over het traject en de voorzieningen
  • Jij kiest jouw sportieve uitdaging
  • Je kiest een voordelige accommodatie, zoals een appartement, hotel, vakantiehuis of B&B
  • Heb je nog sportkleding of andere artikelen nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht!
  • Sluit desgewenst een goedkope reisverzekering af
  • Start met trainen voor de leukste racefiets tochten!

De voordelen van het deelnemen aan racefiets tochten via SportTrippers

Het zoeken, kiezen en boeken van jouw favoriete racefiets tochten op deze website, bespaart je veel tijd en zoekwerk op het internet. Wij werken samen met vooraanstaande partners, waardoor het mogelijk is om de beste accommodaties, reisverzekeringen en sportartikelen aan te bieden tegen een voordelige prijs. Doe hier je voordeel mee en plan jouw wielerkalender voor het komende seizoen!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018