• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Regel je sportvakantie

Voor velen die in hun vrije tijd aan sport doen is het een droom: het deelnemen aan een wielerwedstrijd, het fietsen van een etappe van de Tour de France, of het deelnemen aan een hardloopwedstrijd in het buitenland. Het maken van een reis met een sportief doel wordt onder sportieve vakantiegangers steeds populairder. Via SportTrippers kun je jouw sportvakantie regelen. Dit doe je snel, goedkoop en zeer eenvoudig via onze exclusieve partners.

Regel overnachtingen

Boek een hotel, appartement of bed & breakfast:

Meer over hotels boeken.

Boek een vakantiehuis:

Meer over vakantiehuis boeken.

Regel je reis eenvoudig en snel

Boek vliegtickets:

Meer over vliegtickets boeken.

Boek een parkeersplaats bij een vliegveld:

Meer over parkeren bij vliegveld.

Boek een huurauto:

Meer over boeken van een huurauto.

Regel verzekeringen voor een onbezorgde trip

Sluit een reisverzekering af:

Meer over reisverzekeringen.

Regel een autoverzekering:

Meer over autoverzekering.

Sluit een zorgverzekering af:

Meer over zorgverzekeringen.

Koop sportuitrusting voor de beste prestaties

Vind en koop de beste sportkleding:

Meer over sportkleding.

Neem je bagage mee in een nieuwe koffer of tas

Meer over koffers en tassen.

Koop sportvoeding die bij je past:

Meer over sportvoeding.

Train en presteer het beste met een sporthorloge:

Ga voor het vergelijken en kopen van sporthorloges naar Sporthorloges.com.

Regel je sportvakantie snel en goedkoop

Wij maken het mogelijk om jouw sportvakantie te regelen op de meest voordelige manier. Dit doen wij door middel van onze samenwerking met bekende en betrouwbare aanbieders van goedkope overnachtingen, de meest voordelige vliegtickets en tevens de beste reisverzekeringen.

Jouw sportvakantie goedkoop regelen

Allereerst bepaal jij welke sport je wilt gaan beoefenen tijdens jouw vakantie. Op dit moment kun je een keuze maken uit wielrennen en hardlopen. Uiteraard zullen daar veel meer opties aan worden toegevoegd. Vervolgens kies je of je deel wilt nemen aan een sportief evenement, of liever zelfstandig wilt sporten. Op basis van deze keuze presenteren wij een aantal sportieve opties in het buitenland, zoals bijvoorbeeld een beklimming van de Mont Ventoux, of het deelnemen aan een marathon. Vervolgens ga je jouw sportvakantie regelen.

Kies uit een veelvoud aan goedkope opties voor overnachtingen. Wij bieden je de meest voordelige hotels, appartementen en andere accommodaties, dichtbij jouw sportieve evenement. Kies vervolgens voor goedkope vliegtickets en koop deze aan via onze partners op deze website. Ook het huren van een auto en het afsluiten behoren tot de mogelijkheden. Heb je nog tassen & koffers nodig? Of moet je nodig iets toevoegen aan je sportuitrusting? Ook dat doe je voordelig bij ons. Zo regel je jouw sportvakantie in een keer, op onze website.

Regel nu direct jouw sportvakantie en bereid je voor op een enerverende trip, waarbij je jouw kunnen kan tonen. Het regelen van jouw sportvakantie is nu makkelijker en voordeliger dan ooit!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018