• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Verzorgde wielrenreizen

Uiteraard zijn er best wat uitdagingen voor de wielrenner te vinden in Nederland, maar wat betreft het stevige werk en het wielrennen met beklimmingen, houdt het in ons land al snel op. In landen als Frankrijk kun je desalniettemin wel je hart ophalen als wielrenner. Heb jij zin om te trainen voor bijvoorbeeld de Alpe d'Huez? Dan maken wij het nu zeer eenvoudig om jouw sportieve droom uit te laten komen, met volledig verzorgde wielrenreizen.

De voordelen van verzorgde wielrenreizen

Hoewel het op deze website absoluut niet ingewikkeld is om zelf jouw ideale sportieve reis samen te stellen, gaat er qua gemak niets boven het boeken van verzorgde wielrenreizen. Met deze reizen is immers alles voor je geboekt en geregeld. Zo ben je verzekerd van een vaste prijs voor jouw reis en hoef je niet op jacht naar goedkope vliegtickets of de perfecte accommodatie voor overnachtingen, op de juiste locatie. Zelfs het huren van een auto of een eventuele transfer wordt voor je gedaan!

Jouw verzorgde wielrenreizen

Wil jij alleen, met je gezin of met bijvoorbeeld jouw wielerclub een sportieve vakantie beleven? Maak dan gebruik van een van onze geheel verzorgde reizen, tegen een zeer voordelige prijs. Onze reisexperts weten keer op keer de beste prijzen te bedingen voor de beste verzorgde wielrenreizen. Doe je voordeel met hun kennis en boek jouw ideale sportieve reis nu goedkoop!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018