• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Verzorgde reizen

Heb jij zin in het maken van een sportieve reis? Een reis waarbij je een sportieve uitdaging aan kunt gaan, maar waarbij je bijvoorbeeld ook de gelegenheid hebt om in de directe omgeving te genieten van lokale bezienswaardigheden in een mooi land? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij maken het mogelijk om zelf een reis samen te stellen, maar het boeken van geheel verzorgde reizen is uiteraard ook mogelijk.

Volledig ontzorgd met verzorgde reizen

Hoewel wij het iedereen makkelijk maken wat betreft het zelf regelen van een goedkope reis, is het boeken van een geheel verzorgde reis het summum wat betreft zorgeloos een vakantie plannen. Wij maken het nu mogelijk om ook een reis met een sportief doel volledig te laten regelen. Wij werken hiervoor samen met een groot aantal gerenommeerder aanbieders van verzorgde reizen. Zij tonen dat het maken van verzorgde reizen bijzonder voordelig kan zijn. Bovendien hoef je zelf geen tijd te besteden aan het aankopen van de goedkoopste vliegtickets of aan het zoeken van een goede accommodatie voor de overnachtingen.

Een zeer breed aanbod verzorgde reizen

Of je nu met het hele gezin, met vrienden of alleen een sportieve reis wilt maken, wij hebben in samenwerking met onze partners een zeer breed aanbod aan verzorgde reizen samengesteld. Zo hoef jij alleen te bedenken waar je graag naartoe zou willen. Of laat jij je liever leiden door goede aanbiedingen voor verzorgde reizen met een sportief doel? Dat kan natuurlijk ook!

Naast het aanbieden van bijvoorbeeld verzorgde reizen of goedkope vliegtickets, kun je bij ons tevens terecht voor het aankopen van bijvoorbeeld je sportuitrusting. Zo is het mogelijk om alles in 1 keer te regelen voor jouw sportieve vakantie. Nu hoef je alleen jouw koffers & tassen nog maar te pakken. Heb je die nog nodig? Maak dan gebruik van een van de goede aanbiedingen voor voordelige bagage bij een van onze partners, te vinden op deze website!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018