• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Appartement boeken

De ideale accommodatie voor een sport trip

Een appartement is voor velen de meest ideale accommodatie om in te logeren tijdens een vakantie of weekend weg. Vooral voor degenen die een sportieve reis maken is een appartement ideaal. Je bent niet gebonden aan bepaalde tijden wat betreft bijvoorbeeld het ontbijt in de ochtend, of het diner in de avond. Jij bepaalt waar je gaat of staat en kunt gebruik maken van jouw keuken in het appartement. Vooral voor degenen die met een gezin of bijvoorbeeld een groep vrienden op reis gaan, is een appartement de meest ideale verblijfplaats in het buitenland.

Boek jouw voordelige overnachtingen in een goed appartement via SportTrippers

Op onze website kun je eenvoudig en snel jouw sportieve reis volledig plannen en boeken. Je kiest bijvoorbeeld voor het wielrennen op een van de Franse bergen, of je rijdt een (gedeelte van een) etappe van de Tour de France. Dan is het prettig als de overige leden in het reisgezelschap bijvoorbeeld attracties en bezienswaardigheden in de omgeving kunnen bekijken. Tevens bieden wij je de mogelijkheid om een goedkoop appartement dichtbij jouw sportieve evenement te boeken. Zo hoef je niet ver te reizen en te slepen met bijvoorbeeld een fiets of je bagage.

Uiteraard is het ook bij ons zo dat je met een vroege boeking de grootste garantie hebt op een voordelige prijs voor de huur van jouw vakantie-appartement. Doe hier je voordeel mee! Bepaal de invulling van jouw sportieve trip, boek via onze partners direct een goed appartement en regel gelijk ook de reisverzekering. Heb je nog spullen nodig voor het sporten? Ook die kun je direct bij ons aanschaffen tegen een lage prijs. Zo ben je helemaal klaar voor jouw trip!

Kies voor overnachtingen in jouw favoriete appartement

Bij ieder appartement dat wij via onze partners aanbieden vind je een zeer uitgebreide beschrijving. Zo ben je exact op de hoogte van de voorzieningen en de ligging van de accomodatie. Plan nu jouw sportieve reis op SportTrippers.com en ontdek hoe makkelijk het regelen van een sportieve reis kan zijn!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018