• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Wielrennen

Het wielrennen is een prachtige sport, die overal kan worden beoefend. Je bent heerlijk in de buitenlucht tijdens het wielrennen en kunt kiezen uit een groot aantal routes. Doe jij aan recreatief fietsen, maar zou je jouw kunnen willen opschroeven? Dan is het leuk om te gaan trainen voor het wielrennen op een bepaalde route in binnen- of buitenland.

Wat denk je van een wielrentocht in het buitenland? Zo werk je aan je conditie, omringd door de meest prachtige omgevingen. Uiteraard kun je ook meedoen aan een echte wielerronde, of aan een tour. Neem jij de uitdaging aan? Maak dan er een prachtige wielrenvakantie van!

Vind de mooiste locaties en evenementen om te wielrennen:

Zelf wielrennen in binnen- of buitenland

Op SportTrippers.com geef jij aan hoe je jouw sportieve uitdaging vorm wilt geven. Wil je individueel een bepaalde tocht of route fietsen? Of doe je liever mee aan een groots sportief evenement voor het wielrennen? Jij maakt de keuze! Na het kiezen van de manier waarop jij wilt gaan wielrennen, krijg je direct een overzicht van ons.

In dit overzicht vind je de mooiste routes, wielerrondes en wedstrijden, waaraan je deel kunt nemen. Natuurlijk zijn er opties voor zowel de ervaren wielrenner, als voor de beginner. Denk bijvoorbeeld aan het rijden van een beklimming van de grote Mont Ventoux in Frankrijk, of aan het wielrennen van een (deel van) een uitdagende route.

Alles regelen voor het wielrennen tijdens jouw vakantie

Voor degenen die op zoek zijn naar een sportieve uitdaging tijdens de vakantie, bieden we een zeer groot aanbod aan trips, wedstrijden en routes voor het wielrennen in het buitenland. Op SportTrippers kies jij een route, op basis van gedetailleerde informatie over de route in kwestie. Zo weet je exact waarvoor je kiest!

Vervolgens bieden we je de meest voordelige overnachtingen, die zich dichtbij jouw wielrenevenement of route bevindt. Zo hoef je nooit ver te reizen voor je op de fiets kunt stappen. Sluit direct jouw goedkope reisverzekering af, zodat je veilig op weg gaat. Tevens is het aankopen van sportartikelen mogelijk op onze website. Zo bieden we een totaaloplossing voor degenen die klaar zijn om te gaan trainen voor het wielrennen op een nieuwe en uitdagende route!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018