• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Toertochten buitenland

Het rijden van toertochten in het buitenland is een droom voor vele wielrenners. Of je nu een beginner bent of al langer recreatief aan wielrennen doet in je vrije tijd, de uitdaging van het wielrennen in het buitenland is voor de meeste fietsers een sportieve droom. Wij maken het mogelijk om op een eenvoudige en voordelige manier jouw toertochten in het buitenland te plannen en te boeken, via slechts 1 website. Wij zijn gestart met SportTrippers.com om het plannen van een sportieve en uitdagende reis naar het buitenland makkelijk te maken voor iedereen.

Ontdek de mooist toertochten in het buitenland:

Hoe plan je toertochten in het buitenland?

Eigenlijk kan het niet eenvoudiger. Wij vragen je te kiezen tussen het deelnemen aan een sportief evenement, zoals bijvoorbeeld de Ronde van Vlaanderen of een andere toertocht. Wil je liever zelfstandig een toertocht rijden? Dat kan natuurlijk ook! Wij geven je een compleet overzicht van alle tochten in binnen- en buitenland waar jij deel aan kunt nemen (of die je natuurlijk zelfstandig of met je eigen club kunt rijden).

Uit dit overzicht van toertochten in het buitenland, kies jij jouw nieuwe sportieve uitdaging. Fietsen in het buitenland biedt een nieuwe en inspirerende omgeving. Ook kun je in het buitenland bijvoorbeeld een etappe (of een deel van een etappe) van een bekende toertocht rijden, in een vaak prachtige omgeving.

Het boeken van toertochten in het buitenland

Na het selecteren van jouw nieuwe uitdaging, op basis van zeer uitgebreide informatie over het traject, de kwaliteit van het wegdek en zelfs de omliggende bezienswaardigheden, kun je direct jouw trip boeken. Wij bieden je de beste hotels, appartementen, vakantiehuizen en B&B's, met een goede ligging ten opzichte van de toertochten in het buitenland. Boek direct jouw voordelige accommodatie en je bent verzekerd van een enerverend verblijf op de juiste plek!

Naast het bieden van uitgebreide informatie over de toertochten in het buitenland en de beste accommodatie, kun je bij ons direct een voordelige en goede reisverzekering afsluiten voor jouw sportieve trip. Denk ook aan het eventueel aanschaffen van sportartikelen en goede wielerkleding. Op SportTrippers kun je werkelijk alles voor jouw toertochten in het buitenland in een keer regelen. Je hoeft dus alleen nog maar te trainen voor jouw ronde in het buitenland!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018