• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Regel eenvoudig je reis

Ben je sportief aangelegd en lijkt het je leuk om te trainen voor een nieuwe uitdaging? Dan is een reis met een sportief tintje iets voor jou! Voor degenen die aan wielrennen of hardlopen doen (meer mogelijke sporten volgen snel) bieden wij de manier bij uitstek om jouw reis snel en voordelig te plannen en te boeken op SportTrippers. Hoe gaat het in zijn werk?

Kies je sport en ga op reis!

Kies jouw favoriete sport en geef aan of jij graag zelfstandig wilt gaan sporten in een ander land. Wil je liever meedoen aan een georganiseerd sportief evenement? Uiteraard kan dat bij ons ook! Na het kiezen van jouw sportieve uitdaging kun je jouw hotel, b&b, appartement of vakantiehuis selecteren. Via onze partners maken we de beste opties beschikbaar tegen de scherpste prijzen.

Wil je direct je vliegreis boeken? Geen probleem. Je vindt snel de voordeligste tickets op onze website via aanbieders zoals bijvoorbeeld Cheaptickets.nl! Het plannen van een reis is nog nooit zo eenvoudig geweest. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor volledig georganiseerde reizen, voor een nog eenvoudigere planning van jouw sportieve trip.

Snel alles regelen wat betreft jouw reis

Ook een goede reisverzekering, of het huren van een auto op locatie horen bij de reis. Natuurlijk helpen we je daar ook mee. Kortom, jouw sportieve vakantie reis kan binnen no-time worden geregeld middels één bezoek aan deze website. Wil je jouw sportieve reis combineren met een stedentrip? Wil je jouw land van bestemming goed leren kennen? Wij geven je, naast zeer gedetailleerde beschrijvingen van sportieve evenementen ter plaatse, tevens de beste tips voor het bezoeken van bezienswaardigheden in de directe omgeving.

Wacht niet langer en bepaal nu jouw sportieve trip voor het komende seizoen. Geef jezelf een nieuwe uitdaging en start met trainen voor een enerverende marathon, een wedstrijd of een beklimming van een van de alpen. Ook bieden we sportieve uitdagingen in ons eigen land. Ben jij klaar voor de start?

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018