• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Sportvakantie

Wil jij binnenkort genieten van een sportieve vakantie? Dan ben je bij SportTrippers.com aan het goede adres. Samen met onze partners maken wij het mogelijk om snel en gratis jouw favoriete sportieve vakantie te vinden. Wij weten alles van de meest uiteenlopende evenementen in verschillende Europese landen. Wil je bijvoorbeeld meedoen aan een marathon? Of ga je liever zelfstandig aan de slag om een mooie route te fietsen? Plan dan snel jouw ideale sportvakantie.

Een sportvakantie regelen, hoe doe je dat?

Heel simpel! Je geeft eenvoudigweg aan op onze website wat je wilt gaan doen. Wil je meedoen aan een evenement? Bijvoorbeeld aan een marathon of een tocht voor wielrenners? Of ga je zelfstandig de uitdaging aan met je conditie? Vervolgens bieden we je een duidelijk en zeer uitgebreid overzicht van de leukste evenementen of routes waar jij mee aan de slag kunt gaan. Zo vind je uitgebreide informatie over de locaties, de afstanden en zelfs de hoogtemeters van een beklimming op de fiets!

Jij selecteert je favoriete reisdoel en regelt snel alles dat te maken heeft met je reis. Zo kun je jouw sportvakantie in 1 keer regelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om direct een goede (sport)reisverzekering af te sluiten, je verblijf te boeken en tevens jouw voordelige sportuitrusting aan te schaffen. Zo kun je supersnel jouw beste sportvakantie regelen.

De voordelen van het regelen van een sportieve vakantie bij SportTrippers.com;

Hardlopen en wielrennen tijdens je vakantie

Ga je zelf in actie op de fiets? Of wil je gaan hardlopen? Dan helpen we je graag bij het vinden van de beste sportvakantie. Uiteraard kun je ook met het hele gezin op reis. Wij geven je namelijk gelijk leuke tips voor bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving. Wil je slechts als toeschouwer naar een sportief evenement? Ook dan kun je gebruik maken van onze handige website. Zo vind je snel een leuk hotel of een goede appartement, dichtbij het evenement.

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018