• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Autoverzekering: onbezorgd op reis

Altijd de juiste hulp bij schade of pech in het buitenland

Natuurlijk heeft iedereen met een eigen auto ook een autoverzekering nodig. Toch denken we daar vaak minder snel aan wanneer we op reis gaan naar het buitenland. Zo is het uiteraard verstandig om een autoverzekering te hebben, die tijdens een (sportieve) reis een goede dekking geeft voor noodzakelijke hulp of bij schade in het buitenland.

De voordelen van met een autoverzekering op reis

Met een goede autoverzekering voor op reis ben je vanaf het moment van vertrek verzekerd voor schade, hulp en ongevallen. Denk ook aan het afsluiten van een autoverzekering voor de passagiers en je kunt zonder zorgen de weg op.

Wanneer er iets gebeurt met jouw auto terwijl je op reis bent in het buitenland, kun je met een hoop rompslomp te maken krijgen. Een goede autoverzekering maakt het mogelijk om simpelweg contact op te nemen met jouw hulpcentrale. De centrale stuurt de benodigde hulp aan en je kunt snel weer op weg. Ook kun je met een goedkope autoverzekering bijvoorbeeld vervangend vervoer krijgen in het buitenland. Neem geen onnodig risico en sluit via onze partners direct jouw voordelige en goede autoverzekering af.

Jouw gehele reis plannen inclusief een goedkope autoverzekering

Bij ons plan en boek je jouw gehele sportieve reis naar het buitenland middels één bezoek aan onze website. Zo bepaal jij welke sportieve uitdaging je aangaat. Vervolgens boek je direct de beste hotelkamer of het meest voordelige appartement in het vakantieland. Hierbij kun je er op rekenen dat de ligging van jouw accommodatie ten opzichte van je sportieve evenement, optimaal is.

Ook aan de vliegtickets hebben we gedacht. Je boekt ze bij ons tegen de laagste prijs, via een van onze partners. Boek vroeg, dan weet je zeker dat je optimaal voordeel hebt van de beste vliegtarieven. Wanneer je alles hebt geregeld is het tijd voor het afsluiten van de reisverzekering en de autoverzekering, wanneer je met de auto de weg op gaat tijdens je trip.

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018