• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Wielrennen Frankrijk

Frankrijk is het wielrenland bij uitstek. We kennen allemaal de etappes van de Tour de France en de Alpen, waar de wielrenners op televisie met moeite de bergen bedwingen. Uiteraard zijn er ook routes voor het wielrennen in Frankrijk zonder grote beklimmingen en dalingen. Er zijn prachtige routes voor het wielrennen in Frankrijk, waarbij je door de wijngaarden fietst en kun genieten van schitterende uitzichten. Heb jij ooit in Frankrijk willen wielrennen? Dan is het nu mogelijk om eenvoudig een goedkope reis te boeken en om jouw vakantie een sportieve invulling te geven!

Vind de mooiste locaties en evenementen om te wielrennen in Frankrijk:

Op vakantie wielrennen in Frankrijk met SportTrippers

Wij hebben SportTrippers  in het leven geroepen om wielrenners en recreatieve fietsers de mogelijkheid te bieden om zelf een tour, een etappe of een wedstrijd te fietsen in Frankrijk, of in andere Europese landen. Doe jij liever aan wielrennen in Nederland? Uiteraard bieden we daar ook de beste opties voor, met bijbehorende logeermogelijkheden. Denk hierbij aan hotels, vakantiehuizen of B&B's, die zich dichtbij jouw startpunt voor het wielrennen bevinden.

Hoe plan jij jouw reis, waarbij je heerlijk kunt wielrennen in Frankrijk?

Zelf jouw wielrenvakantie in Frankrijk regelen

Jij geeft eenvoudig op onze website aan of je solo wilt fietsen, of deel wilt nemen aan een tour of ander sportief evenement voor het wielrennen in Frankrijk. Na het aangeven van jouw keuze bieden we je een zeer compleet overzicht met alle mogelijke opties, routes en wedstrijden in Frankrijk en eventueel in andere landen. Jij kiest jouw favoriete route, op basis van uitgebreide informatie. Zo kom je te weten hoe de route verloopt, hoe de kwaliteit van het wegdek is en of er bijvoorbeeld tappunten voor water zijn op jouw route.

Vervolgens boek je op de website overnachtingen, regel je een reisverzekering en kun je zelfs direct jouw benodigdheden voor het wielrennen in Frankrijk aankopen. Zo regel je alles via 1 website! Door middel van onze samenwerking met zeer ervaren partners op het gebied van sportief reizen kunnen we je de beste informatie en aanbiedingen geven. Doe hier je voordeel mee en ga nu van start met het plannen van jouw sportieve reis!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018