• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Beklimmingen

Ben jij aan het trainen voor het wielrennen op trajecten met mooie beklimmingen? Zou het je niet fantastisch lijken om jouw kunnen op de trappers te meten met andere wielrenners op bepaalde toertochten in het buitenland, waarbij verschillende beklimmingen (en de bijbehorende dalingen) centraal staan? Voor vele wielrenners zijn de beklimmingen op bijvoorbeeld de Franse Mont Ventoux het summum van een sportieve uitdaging. Wij maken het nu mogelijk voor iedere wielrenner om zelfstandig, of in groepsverband, te wielrennen met beklimmingen in het buitenland.

Ontdek de mooiste beklimmingen voor jou als wielrenner:

Het wielrennen met beklimmingen in het buitenland

Bij ons is het mogelijk om, op basis van zeer uitgebreide en accurate informatie, een keuze te maken voor de juiste route met beklimmingen in het buitenland. Zo kun jij de cols, bereden door de grote wielrenners, zelf bedwingen. Denk aan een etappe door de alpen, een tocht door Italië of België en een Tour de France etappe, die je zelf rijdt. Zo is het voor iedereen mogelijk om zijn of haar kunnen te meten met de grote namen op wielrengebied!

Hoe plan je jouw beklimmingen in het buitenland?

Op SportTrippers staan alle grote wielrentochten en beklimmingen in binnen- en buitenland duidelijk beschreven. Zo bieden we informatie over alle aspecten van de tocht en weet je wat je kunt verwachten. Op basis van deze informatie selecteer jij jouw favoriete beklimmingen, waarna wij je de mogelijkheid bieden om een hotel of een ander soort accommodatie te boeken tegen een betaalbare prijs. Uiteraard bieden we kamers die qua ligging perfect passen bij de locatie van jouw sportieve uitdaging!

Een reisverzekering voor jouw beklimmingen op de fiets

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is bij een sportieve trip dan ook belangrijk om te denken aan het afsluiten van een goede en voordelige reisverzekering. Zo is jouw fiets niet alleen goed verzekerd, maar kun je na een onverhoopte val ook rekenen op goede medische hulp. We helpen je direct bij het afsluiten van de beste (sportieve) reisverzekering voor jou en jouw beklimmingen in het buitenland!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018