• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Avontuurlijke vakantie

Soms heb je zin om de invulling van jouw vakantie over een heel andere boeg te gooien. Een avontuurlijke vakantie heeft voor iedere persoon een andere betekenis. Op SportTrippers.com kan je terecht om de meest avontuurlijke vakanties (in de sportieve zin van het woord) snel te plannen en te boeken. Waar kun je bij ons voor terecht?

Een avontuurlijke vakantie vinden

Welk avontuur past bij jou? Wil jij je grenzen verleggen en je eigen kunnen testen? Wil je zeker weten dat je een marathon, een lange wandeltocht of een wielren-evenement aan kunt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hoe gaat het plannen van een voordelige en avontuurlijke vakantie in zijn werk? Nou, eigenlijk heel simpel!

Je geeft eerst aan of je zin hebt om mee te doen aan een sportief evenement naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan hardlopen of wielrentochten. Wil je liever sportief aan de slag gaan tijdens je vakantie, maar dan zonder deel te nemen aan een evenement? Dat kan natuurlijk ook! Wij bieden voor beide varianten van de avontuurlijke vakantie een overzicht van de mooiste locaties.

Plan jouw avontuurlijke vakantie

Na het invullen van jouw eigen voorkeur, tonen we je een mooi overzicht van alle locaties, sportevenementen en routes voor jouw eigen tocht, in verschillende landen in Europa. Iedere optie is van alle mogelijke informatie voorzien. Zo kun je direct lezen of er bijvoorbeeld bezienswaardigheden in de buurt zijn. Of wellicht ga je met het hele gezin op pad en wil je dat jouw kinderen ook iets leuks te doen hebben? Geen probleem. Jij hebt het op SportTrippers.com voor het kiezen en regelt het eenvoudig.

Jouw avontuurlijke vakantie boeken

Door onze samenwerking met een groot aantal partners maken we het mogelijk om via onze website jouw actieve avontuurlijke vakantie volledig te regelen. Kortom; bij ons kies je jouw bestemming, een sportieve invulling van je vakantie, maar ook het afsluiten van bijvoorbeeld een goedkope reisverzekering en het aanschaffen van je sportkleding, doe je via ons. Zo ben je snel en voordelig klaar met het boeken van jouw volgende avontuurlijke vakantie!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018