• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Reisverzekering regelen voor jouw sportvakantie

Bespaar flink met een goede reisverzekering

Een goede reisverzekering is een essentieel onderdeel van het pakket aan zaken en diensten die je plant en boekt voor een vakantie. Ook voor een sportieve trip, zoals de sportieve uitdagingen die wij aanbieden op onze website, kun je eigenlijk niet zonder een adequate reisverzekering de deur uit.

Wat heb je aan een goede reisverzekering?

Uiteraard is het afsluiten van een goede reisverzekering bij het maken van iedere trip van belang. Toch geldt dat nog net iets meer bij het maken van een sportieve trip. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens het wielrennen onverhoopt ten val komen. Of jouw betaalde deelname aan een sportief evenement moet worden geannulleerd, vanwege omstandigheden die buiten jouw macht liggen. Met een goede reisverzekering met een clausule voor goede medische hulp in het buitenland, kun je veilig en zonder zorgen op reis.

De voordelen van de reisverzekering op een rij:

  • Jouw eigendommen en geld zijn verzekerd
  • Verlies of diefstal van bijvoorbeeld je sportuitrusting is gedekt
  • Schade aan je sportuitrusting, je huurauto, of andere bezittingen is gedekt
  • Medische zorg of terugkeer naar Nederland is geregeld

De voordelen van een goede reisverzekering via SportTrippers

Bij het boeken van je reis wordt vaak de mogelijkheid geboden om via de reisorganisatie direct een reisverzekering af te sluiten. Dit soort reisverzekeringen zijn duur. Op SportTrippers pakken wij het boeken van jouw reis en alle bijbehorende zaken op de meest voordelige manier aan. Zo plan je bij ons jouw volgende sportieve avontuur in binnen- of buitenland.

We presenteren de meest voordelige accommodaties, met een optimale ligging ten opzichte van jouw gewenste locatie. Ook het boeken van de meest voordelige vliegtickets maken wij mogelijk, door direct samen te werken met partners zoals Vliegtickets.nl. Ook wat betreft het afsluiten van de beste reisverzekering tegen de laagste prijs, doe je bij ons eenvoudig. Aan jou de keuze!

Kies voor slechts een klein bedrag voor het afsluiten van een goede reisverzekering bij een van onze partners en ga gerust op reis. Zo kun jij je volledig richten op jouw sportieve uitdaging!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018