• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Wielerkalender

De wielerkalender voor Europa biedt vele inspirerende sportevenementen en wedstrijden. Ook voor degenen die zelf graag eens (bijvoorbeeld) een etappe van de Tour de France, of een beklimming van de Mont Ventoux willen rijden is er, met name in de zomermaanden, veel animo voor het wielrennen.

Bekijk wielrennen evenementen:

Plan en boek evenementen via de wielrenkalender

Zowel als recreatieve wielrenner, maar ook als (semi)prof, kun jij je voordeel doen met het plannen en boeken van evenementen op de wielrenkalender via deze website. Wil je als toeschouwer naar een dergelijk evenement? Of ga je zelf op de trappers staan? Wij maken beiden opties mogelijk en betaalbaar via SportTrippers.com.

Zelf meedoen aan evenementen van de wielerkalender

Wanneer je zelf graag mee wilt doen aan een sportief evenement is het prettig om zowel je overnachtingen, jouw reis (zoals vliegtickets, of huurauto), de benodigde sportartikelen en je reisverzekering via een en dezelfde website te kunnen regelen en boeken. Daar helpen we je graag bij. Geef simpelweg aan of jij deel wilt nemen aan een van de evenementen op de wielerkalender. Doe je liever zelfstandig aan wielrennen, zonder hierbij deel te nemen aan een sportief evenement? Uiteraard is dat ook mogelijk!

Na het aangeven van je voorkeur voor een route, klim of wedstrijd op de wielerkalender, bieden we je de mogelijkheid om een hotel, appartement, vakantiehuis of B&B te boeken op locatie. Hiervoor hebben we de beste accommodaties geselecteerd, met een goede ligging ten opzichte van jouw evenement. Zo boek je eenvoudig en voordelig een kamer op de perfecte plek.

Goed verzekerd sporten volgens de wielerkalender

Bij ieder wielren-evenement op deze website zie je een uitgebreide beschrijving. Zo weet je direct of jouw route veel klimpunten bevat, of het wegdek goed is en of er bijvoorbeeld veel gevaar is bij een snelle afdaling op de fiets. Ga jij op reis om te sporten? Zorg dan voor een goede reisverzekering, waarbij je zowel goede medische zorg ontvangt, maar ook jouw eigendommen goed verzekerd zijn.

Maak nu kennis met de meest eenvoudige manier om jouw deelname aan een van de evenementen op de wielerkalender te plannen en start met het trainen voor je nieuwe uitdaging!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018