• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Marathon reizen

Het lopen van een marathon in het buitenland is een van de leukste uitdagingen voor de (recreatieve) sporter. Ook voor degenen die bijvoorbeeld hun conditie willen testen en hun kunnen willen vergelijken met dat van andere lopers, is het meedoen aan een marathon een leuke test. Wij maken het nu mogelijk, middels een unieke website, om marathon reizen snel, zonder zoekwerk en voordelig te plannen. Hiervoor hoef je geen verschillende websites af te struinen. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt om direct de leukste marathon reizen snel te regelen!

Vind marathons en maak een onvergetelijke reis!:

Jouw marathon reizen plannen met SportTrippers.com

Zet SportTrippers in de favorieten van je browser en je bent altijd verzekerd van de beste (gratis) hulp bij het vinden en plannen van de leukste marathon reizen. Een voorbeeld;

Stel, je wilt deelnemen aan een hardloopwedstrijd, of een ander soort sportief evenement. Geef deze voorkeur (voor het deelnemen aan een evenement) simpelweg aan op onze zoekpagina. Hierna bieden we je geheel gratis en natuurlijk vrijblijvend, een overzicht van de leukste en meest uitdagende marathon reizen naar het buitenland.

Per sportief evenement staat nauwkeurige informatie vermeld. Zo weet je om hoeveel kilometer het gaat bij de wedstrijd, hoeveel heuvels er zijn, wat er in de omgeving te vinden is en dergelijke. Op basis van deze informatie kun je een goede keuze maken voor de leukste marathon reizen. Heb jij jouw nieuwe uitdaging gevonden? Boek dan jouw overnachtingen en reis direct, voor een lage prijs. Ook het regelen van een goedkope reisverzekering kun je direct doen via onze handige website.

Ook sportartikelen nodig voor je marathon reizen?

Heb je wellicht nieuwe sportkleding, goede schoenen, of een koffer / tas nodig voor jouw marathon reis naar het buitenland? We bieden op onze website, via onze partners, de meest voordelige sportartikelen aan. Zo regel je alles voor jouw marathon reizen in een keer! Dat scheelt tijd, zoekwerk en kosten.

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018