• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Vind een sportvakantie

Heb je zin om tijdens jouw volgende vakantie een sportuitdaging aan te gaan? Een sportvakantie regelen doe je nu op een makkelijke manier. Via SportTrippers.com kan iedereen die zin heeft in een sportieve trip nu zijn of haar droomvakantie vinden, plannen en regelen. Bij SportTrippers maken we het je écht makkelijk.

Kies een sportuitdaging:

Een sportvakantie vinden via SportTrippers.com

Hoe gaat het regelen van een goede sportvakantie in zijn werk? Het is heel eenvoudig. Jij geeft op onze website aan of je deel wilt nemen aan een sportief evenement (zoals bijvoorbeeld een wielrenwedstrijd). Ook is het natuurlijk mogelijk om te kiezen voor het maken van een tocht op eigen houtje of bijvoorbeeld met je eigen vriendengroep of sportclub.

Wij presenteren vervolgens een overzicht van de mogelijkheden wereldwijd. Zo kun jij makkelijk een keuze maken tussen verschillende locaties en mogelijkheden wat betreft een sportieve trip! Kies voor de actieve vakantie die jij het leukst vindt en regel alles via onze website. Je regelt je reisverzekering, je trip en zelfs je uitrusting via een en dezelfde website! Zo ben je binnen no-time klaar voor de start.

SportTrippers ontzorgt

Via SportTrippers je sportieve vakantie regelen biedt je de volgende voordelen:

  • Je kiest zelf je favoriete sport of sportieve evenement uit
  • Je selecteert snel de sportieve uitdaging van jouw dromen
  • Lees onafhankelijke informatie en reviews van andere SportTrippers
  • Regel alles via onze partners: van overnachtingen, tot sportkleding
  • Je bent geen tijd kwijt aan zoekwerk via allerlei verschillende websites

SportTrippers.com streeft ernaar vakanties voor alle mogelijke sporten aan te bieden. We zijn dan ook continu bezig om ons aanbod uit te breiden.

Regel nu jouw sportvakantie!

Verras jezelf nu met een sportieve vakantie vol uitdagingen. Combineer jouw favoriete sport met een stedentrip, of bezoek interessante bezienswaardigheden in de omgeving van jouw sportieve evenement. Neem je bijvoorbeeld je fiets mee? Dan is het zelfs mogelijk om hotels te vinden met opslagmogelijkheden voor je sportuitrusting. Wij letten op de beste aanbiedingen tegen de meest gunstige prijzen. Doe hier je voordeel mee en regel het direct!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018