• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers.com vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Ons doel is om meer mensen te laten genieten van de combinatie van sport en reizen.

We willen het je zo makkelijk mogelijk maken om je sport trip te regelen. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen.

We hebben samenwerkingen met meerdere partners om je optimaal voor te bereiden op je sportvakantie. Naast evenementen vind je ook leuke locaties om zelfstandig je sportieve grenzen te verleggen.

Sporten & reizen voor iedereen

SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter: kies zelf de uitdaging die bij je past en word een SportTripper! Dat kan voor een weekend zijn waarbij je een citytrip combineert met sporten, een midweekje met vrienden of misschien een langere vakantie met je gezin waar jullie samen sporten.

Stap voor stap naar een breed internationaal sportplatform

Zoals ons logo al laat zien is het onze ambitie is om een internationaal breed platform te worden met meerdere sporten. Denk aan wielrennen, hardlopen, hiking, klimmen, wintersport, golfen, duiken en watersport. We zullen in de loop van de tijd zoveel mogelijk sporten, evenementen en locaties toevoegen.

Heb je ideeën van evenementen en locaties die niet mogen ontbreken? Neem contact met ons op.

Help anderen met reviews

Heb je zelf al één of meerdere sportvakanties gemaakt op locaties of meegedaan aan evenementen die op Sportrippers.com staat? Help andere sporters en plaats in een paar minuten een review! Andere SportTrippers zullen je dankbaar zijn.

Maak kennis met team SportTrippers

SportTrippers is bedacht en gemaakt door Kasper de Wijs (eigenaar iPublishing) en Tom Giesbergen.

Kasper 

Hardloper met ambitie, niet vies van reizen. Mijn doel is om de marathon van Barcelona te lopen, dat lijkt me echt mooi. Bij SportTrippers ben ik verantwoordelijk voor de marketing en samenwerkingen met partners.

Tom

Fanatieke hardloper & fietser. Mijn favoriete beklimming is de Bonette. Nog nooit in zo'n mooie omgeving mogen afzien. De techniek en het gebruikersgemak van SportTrippers neem ik op me.

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018