• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Verzekeringen voor een echt onbezorgde trip

Regel nu een reisverzekering:

Sluit nu een autoverzekering:

Bekijk populaire zorgverzekeringen:

Een sportieve reis met de juiste verzekeringen

Na het bepalen van jouw volgende sportieve uitdaging plan je jouw reis direct en goedkoop via onze exclusieve partners. Het kiezen van een sportief evenement, of juist kiezen voor zelfstandig sporten is eenvoudig. Wij geven je alle benodigde informatie wat betreft marathons, wielren-evenementen en zelfs over beklimmingen van de alpen op de fiets! Op basis van deze gedetailleerde informatie kun je direct een uitdaging kiezen.

Vervolgens kun je meteen een hotel, vakantiehuis of appartement boeken, met een optimale ligging ten opzichte van bezienswaardigheden in de omgeving en jouw sportieve uitdaging! Ook de vliegtickets boek je goedkoop. Je kunt in 1 keer een vergelijking maken tussen de meest voordelige tickets. Boek vroeg, zodat je nog meer voordeel kunt behalen met de laagste ticketprijzen.

Goede verzekeringen voor op reis

Uiteraard horen goede verzekeringen ook bij je reis. Vooral bij het maken van een reis met een sportief doel, kun je bijvoorbeeld schade oplopen aan je sportuitrusting, of onverhoopt medische hulp nodig hebben. Met een van onze goedkope verzekeringen, die je direct via ons afsluit bij een van onze partners, ga je veilig op weg. Wij bieden goede verzekeringen aan bij gerenommeerde verzekeraars zoals OHRA of Zelf.nl.

Reisverzekeringen met een complete dekking

Ook wanneer je in de omgeving de weg op gaat met een huurauto is een reisverzekering onmisbaar. Zo kun je eventuele schade dekken middels goede reisverzekeringen. Een sportieve vakantie is geen tijd om je zorgen in te maken over de veiligheid van je reisgezelschap. Goede reisverzekeringen sluit je via ons snel af voor slechts een paar Euro per maand.

Doe nu je voordeel met het snel plannen en boeken van jouw nieuwe sportieve uitdaging en vakantie op SportTrippers.com!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018