• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Actieve vakantie

Is een week aan het strand liggen niets voor jou wanneer je op vakantie bent? Wil je liever actief aan de slag? Of gebruik je jouw vakantie graag om je favoriete sport uit te oefenen? Op SportTrippers kan je alleen, met het hele gezin of met (sportieve) vrienden een onvergetelijke sport trip vinden én regelen.

Jouw perfecte actieve vakantie vinden

Op SportTrippers bieden we een zeer ruim overzicht van allerlei verschillende sportieve en actieve vakanties. Ben je een hardloper? Dan kan je bijvoorbeeld deelnemen aan een marathon, je verblijf via ons boeken en zelfs je verzekering en je uitrusting regelen. Wil je samen met het gezin op vakantie en wil de één wielrennen en de ander shoppen? Geen probleem! Bij iedere locatie die we aanbieden in ons overzicht vind je handige en leuke tips om uit te gaan in de omgeving van jouw sportieve uitje.

Een voorbeeld; jij zou graag eens mee willen doen aan de Ronde van Vlaanderen. Dit houdt in dat je een flinke tijd op de trappers zult staan. Jouw partner houdt van winkelen of bekijkt graag de architecturale hoogstandjes in een Europese plaats. Dan bieden wij een perfecte optie en een locatie voor een actieve vakantie, waarbij iedere reiziger aan zijn trekken komt!

Een actieve vakantie via SportTrippers.com

Hoe gaat het vinden van een actieve vakantie bij ons in zijn werk? Eigenlijk kan het niet eenvoudiger. Jij bepaalt of je alleen wilt gaan sporten (wielrennen, hardlopen, of wat dan ook), waarna we jou een overzicht bieden van alle sportieve mogelijkheden op verschillende locaties voor een actieve vakantie. Bij iedere locatie en bij ieder sportief evenement zie je duidelijke informatie vermeld staan.

Hierbij kun je denken aan de route, de lengte van een bepaalde tocht of wedstrijd, maar ook aan bezienswaardigheden in de directe omgeving. Zo kun je met goede informatie een keuze maken wat betreft jouw actieve vakantie.

Vervolgens regel en boek jij jouw sportieve reis snel en voordelig via onze partners. We maken het je nog makkelijker. Bij ons is het tevens mogelijk om direct zaken als een reisverzekering, een onderkomen voor je fiets, je sportuitrusting en accessoires te regelen. Dat scheelt tijd, geld en zoekwerk!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018