• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Marathon Europa

Ben je al eens aanwezig geweest bij een marathon in Europa? Of lijkt het je een mooie uitdaging om zelf deel te nemen aan een van deze sportieve evenementen? Door heel Europa worden marathons georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan de Londen marathon, de marathon van Berlijn of onze eigen Rotterdam Marathon. Het lopen van een marathon in Europa kun je prima combineren met bijvoorbeeld een leuke stedentrip. Zo kun je een marathon in Brussel lopen en genieten van kunst en cultuur en het bourgondische Belgische leven, eventueel met het hele gezin.

Vind marathons in Europa:

Een trip voor een marathon in Europa plannen

Een trip plannen voor een marathon doe je niet zomaar. Daar komt veel planning bij kijken. Zo begin je met het verzamelen van goede informatie over de marathon waar je aan wilt meedoen. Tevens wil je waarschijnlijk een goede, maar voordelige, overnachtingen in de buurt van het evenement, zoals een hotel, vakantiehuis of een goed appartement. Het reizen naar het evenement toe, het plannen van de route en het vinden van een voordelige reisverzekering, ook dat hoort bij het organiseren van het deelnemen aan de marathon in Europa. Wat zou je ervan vinden als je dit alles in 1 keer zou kunnen regelen via 1 website?

Alles in 1 keer regelen voor je marathon in Europa

Wij maken het nu mogelijk om snel en eenvoudig jouw reis, onderkomen en zelfs de reisverzekering te regelen via onze handige website; SportTrippers.com. Het is zelfs mogelijk om op onze website ook sportartikelen zoals hardloopkleding aan te schaffen. Uiteraard maken wij dit mogelijk tegen een zeer voordelig bedrag, middels een samenwerking met onze partners. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze website als je niet wilt deelnemen aan een marathon in Europa, maar er juist eentje wilt bijwonen!

Geef eenvoudig op de startpagina aan of je deel wilt nemen aan een evenement, of juist solo een bepaalde route wilt lopen, of een bepaald loopgebied in Europa wilt bezoeken. Vervolgens krijg je een uitgebreid overzicht te zien van mogelijke opties voor een marathon in Europa en kun je alles in keer regelen.

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018