• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Overnachtingen boeken dichtbij de mooiste sportlocaties

Boek een hotel, appartement of bed & breakfast:

Boek een vakantiehuis:

Boek een bungalow of chalet:

Vind en regel de mooiste overnachtingen

Wanneer je een sportieve reis aan het plannen bent, is het vinden van de juiste accommodatie voor jouw overnachtingen een aandachtspunt. De ligging van een prettig hotel, een goed appartement, een luxe vakantiehuis of een voordelige B&B zijn natuurlijk een belangrijke factor tijdens je verblijf in binnen- of buitenland. Wanneer je deel wilt nemen aan een sportief evenement, of wanneer je het juist liever voor het kiezen hebt wat betreft de sportieve mogelijkheden in jouw directe omgeving, helpen we je graag!

Kies voor overnachtingen in jouw favoriete accommodatie

Combineer je jouw sportieve trip met een stedentrip? Gaat het hele gezin mee op vakantie? Hoeveel slaapplaatsen heb je nodig voor de overnachtingen? Aan de hand van deze vragen kun je bepalen of je liever verblijft in een appartement of juist in een hotel, in een eigen vakantiehuis, of juist in een gezellige Bed & Breakfast op een mooie locatie. Maak een keuze uit onze voordelige aanbiedingen voor overnachtingen, die wij aanbieden in samenwerking met onze partners, experts op reisgebied.

Zo is het voor ons mogelijk om de beste en meest goedkope aanbiedingen op reisgebied te presenteren. Tevens zorgen wij ervoor dat jouw accommodatie een goede ligging heeft ten opzichte van jouw sportieve route of evenement.

Waar wacht je nog op? Plan nu jouw nieuwe sportieve uitdaging, boek jouw overnachtingen en regel via ons tevens je sportbenodigdheden. Zo ben je van alles voorzien en kun je uitzien naar een perfecte sportieve reis!

Boek jouw voordelige overnachtingen via SportTrippers

Wij maken het mogelijk om zowel jouw sportieve trip als je overnachtingen en zelfs de reisverzekering, op deze overzichtelijke website te plannen en te regelen. Bekijk ons uitgebreide overzicht aan sportieve opties. In dit overzicht vind je bijvoorbeeld wieleretappes op de cols, beklimmingen in Frankrijk en wielerrondes in bijvoorbeeld Vlaanderen. Kies jouw sportieve uitdaging en we bieden je de mogelijkheid om de meest perfect gelegen accommodatie te vinden voor je overnachtingen. Jij kiest het niveau van comfort en wij vinden de beste logies tegen de laagste prijs.

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018