• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Racefiets vakantie

Doe jij veel aan racefietsen in jouw vrije tijd? Ben je aan het trainen voor een bepaalde route binnen een bepaalde tijd? Of lijkt het je juist leuk om op zoek te gaan naar een echte uitdaging? Vele Nederlanders rijden tijdens hun racefiets vakantie bijvoorbeeld de Alpe d'HuZes, een route gebaseerd op de beklimming van de Alpe d'Huez, die je een aantal keren rijdt, voor het goede doel. Bij ons kun je, middels een handig zoeksysteem, snel de leukste uitdaging voor jouw eigen racefiets vakantie vinden.

Vind de mooiste locaties en evenementen voor een racefiets vakantie:

Hoe kun je een racefiets vakantie vinden, plannen en boeken?

Het plannen van jouw uitdagende en voordelige racefiets vakantie kan niet makkelijker zijn. Wij bieden je de leukste manier om een goedkope racefiets vakantie te vinden en te boeken. Hoe gaat dit in zijn werk? Jij geeft aan of jij wilt deelnemen aan een sportief evenement (bijvoorbeeld het beklimmen van de Mont Ventoux), of wil je liever solo wielrennen? Beide opties zijn natuurlijk mogelijk.

Vervolgens krijg je van ons een zeer uitgebreid overzicht te zien van allerlei opties voor een uitdagende racefiets vakantie. Uit zeer uitgebreide omschrijvingen van allerlei routes en evenementen kies jij de leukste, in binnen- of buitenland. Op basis hiervan boek je direct de meest voordelige en dichtstbijzijnde overnachtingen.

Bij het wielrennen zit een ongeval helaas in een klein hoekje. Het is dan ook zeker aan te raden om een reisverzekering af te sluiten voor jouw racefiets vakantie. Ook dat kun je doen via SportTrippers. Kortom, alles voor jouw racefiets avontuur regel je op een en dezelfde website, voor een laag bedrag!

Maak nu jouw sportieve dromen waar en test jouw sportieve prestaties op een prachtige route in het buitenland. Geniet van de omgeving, verken omliggende bezienswaardigheden en combineer jouw racefiets vakantie met bijvoorbeeld een leuke stedentrip. Zo kun je zelfs met het hele gezin op vakantie, waarbij jij jouw sportieve dromen kunt waarmaken en de overige leden van het gezin ook een heerlijke tijd hebben!

Waar wacht je nog op? Plan nu jouw racefiets vakantie en start met het trainen voor jouw persoonlijke sportieve uitdaging!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018