• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Avontuurlijke reizen

Vaak denken we bij het plannen van een vakantie te moeten kiezen tussen bijvoorbeeld een stedentrip, een sportieve vakantie, of een zonvakantie. Maar heb jij wel eens gedacht aan het combineren van deze drie opties tijdens jouw volgende vakantie? Wij maken het nu mogelijk om zowel te kunnen genieten van de cultuur op een bepaalde bestemming, om sportief aan de slag te gaan en om ook nog te genieten van de zon (of juist van de sneeuw!). Door het combineren van deze verschillende facetten van een vakantie maak je een avontuurlijke reis die je alles biedt dat je maar kunt wensen van een en dezelfde trip.

Avontuurlijke reizen vind je bij SportTrippers.com

Heb jij wielrennen als hobby? En zou je wel eens willen meerijden in een echte wielertocht, om jouw kunnen te laten zien? Of ben je een fanatieke hardloper en is het tijd om te gaan trainen voor een bepaald doel? Dan is een sportieve vakantie voor jou wellicht het summum van avontuurlijk reizen. Wij maken het nu mogelijk om simpelweg te kiezen of je wilt sporten op eigen hout (bijvoorbeeld met jouw club of een groep vrienden), of misschien vind je het leuk om aan een groot sportevenement mee te doen? Bij ons geef jij aan welke vorm van sporten op vakantie jouw voorkeur heeft.

Het vinden van avontuurlijke reizen

Na het ingeven van jouw voorkeur tonen we je een overzicht van de leukste en meest sportieve opties voor een vakantie. Zo kun je bijvoorbeeld wielrennen op de Mont Ventoux, of de marathon van Barcelona lopen. Lijkt het je wat? Bekijk dan nu de mogelijkheden voor het snel vinden van de meest avontuurlijke reizen op sportgebied bij SportTrippers!

Hoe gaat het plannen van avontuurlijke reizen in zijn werk?

Jij kiest een evenement of een bestemming uit ons overzicht. Je merkt al snel dat avontuurlijke reizen niet duur hoeven te zijn. Door onze samenwerking met verschillende grote partners maken we het mogelijk om jouw verblijf, je reisverzekering en zelfs je sportuitrusting en kleding op één website te regelen! Krijg jij al zin in jouw avontuurlijke reizen? Maak dan nu kennis met ons aanbod en ga van start!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018