• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Vakantiehuis boeken: zó geregeld

Boek een vakantiehuis voor je familie, vrienden, collega’s of club

Heb jij zin om er eens heerlijk uit te gaan, te overnachten in een ontspannen omgeving en te genieten van je vrije tijd? Zou jij jouw verblijf in het buitenland willen combineren met jouw deelname aan een wielerronde of een ander sportief evenement? Dan ben je bij SportTrippers aan het goede adres.

Door middel van een unieke samenwerking met verschillende gerenommeerde partners op het gebied van reizen, vakantie-accommodaties en verzekeringen, kun je bij ons jouw gehele vakantie in 1 keer plannen en boeken, tegen een lage prijs. Zo kun je bij ons kiezen uit een verblijf in een hotel of een heerlijk vakantiehuis.

Het grote voordeel van een vakantiehuis is het feit dat je volledig vrij bent wat betreft het gaan en staan van het hele reisgezelschap. Je bent niet gebonden aan tijden en je kunt desgewenst je eigen maaltijden bereiden. Dat biedt een optimale vrijheid, die vooral voor degenen die mee willen doen aan een sportieve tocht, goed uitkomt. Hoe gaat het plannen en boeken van een sportieve trip bij ons in zijn werk?

Boek jouw voordelige overnachtingen in een mooi vakantiehuis via SportTrippers

Gemak dient de mens wat betreft het boeken van je sportieve trip op onze website. Zo maak je een keuze tussen het deelnemen aan een sportief georganiseerd evenement, of uit het zelfstandig lopen of fietsen van een bepaalde route in het land van bestemming. Wij bieden je veel informatie over alle mogelijke marathons, routes en wielren-opties. Nadat je hieruit een keuze hebt gemaakt, bieden we je de beste vakantiehuizen, appartementenhotels en zelfs bed & breakfasts, die dichtbij jouw sportieve locatie liggen. Bekijk de opties en boek jouw voordelige vakantiehuis direct!

Kies voor overnachtingen in jouw favoriete vakantiehuis

Behalve het plannen van jouw deelname aan een sportief evenement en jouw verblijf in een voordelig vakantiehuis, bieden we nog meer. Ook kun je bij ons direct een goede en voordelige reisverzekering afsluiten en kiezen voor de beste sport-accessoires en kleding. Kortom; je hoeft maar 1 website te bezoeken om jouw gehele sportieve trip in een keer te plannen en te regelen. Dat scheelt kostbare tijd en zoekwerk.

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018