• Ontdek je ideale sportvakantie

  • Vind aanbiedingen & bespaar flink

  • Regel alles makkelijk & goedkoop

Bed & Breakfast dichtbij de mooiste bestemmingen

Ervaar de persoonlijke sfeer bij een bed & breakfast

Droom jij van het maken van een mooie reis naar één van de Europese landen? Of wil je verder? Wil je aan jouw vakantie tevens een sportieve invulling geven door bijvoorbeeld mee te doen aan een wielerwedstrijd, een marathon of een ander sportief evenement? Wij maken het mogelijk om alles voor een dergelijke reis snel en eenvoudig te regelen, tegen een lage prijs. Uiteraard kun je kiezen voor een verblijf in een hotel of een appartement.

Toch is het logeren in een bed & breakfast voor velen een goede keuze wat betreft het verblijf in het vakantieland. Logeren in een ontspannen bed & breakfast houdt in dat je persoonlijk wordt onthaalt, kunt genieten van je ontbijt (en een eventuele maaltijd) in een ontspannen en gezellig sfeer en je kunt je voordeel doen met de lokale kennis van de eigenaren van jouw accommodatie!

Boek jouw voordelige overnachtingen in een goede bed & breakfast via SportTrippers

Wanneer je van plan bent om deel te nemen aan een wielerronde of een marathon, dan is het prettig om te logeren in een bed & breakfast die een goede ligging heeft ten opzichte van jouw evenement. Wij bieden je de beste en meest voordelige accommodaties aan, waarbij je zeker weet dat de ligging van jouw bed & breakfast optimaal is. Zo voorkom je onnodig reizen. Tevens geven we je leuke tips voor uitstapjes en bezienswaardigheden in de directe omgeving. Combineer bijvoorbeeld jouw sportieve reis met een leuke stedentrip of verken de omgeving!

Kies voor overnachtingen in jouw favoriete bed & breakfast

Wij werken alleen met gerenommeerde aanbieders van vakantieverblijven. Dit geldt ook voor de verschillende bed & breakfasts die wij aanbieden. Lees de ervaringen van vorige bezoekers en doe je voordeel met leuke tips. Door middel van onze unieke werkwijze maken wij het mogelijk om goedkoop sportief op weg te gaan binnen Europa of wereldwijd. Kies het sportieve doel van je reis, boek direct een voordelige bed & breakfast op onze website en regel jouw reisverzekering meteen. Zo ben jij klaar voor de start en kun je een zorgeloze reis tegemoet zien!

Mis geen sportvakantie inspratie, deals en tips!

Ontvang het SportTrippers Magazine gratis in je mailbox. Je kan je altijd afmelden.

SportTrippers: challenge yourself!

Op SportTrippers vind je de mooiste sportuitdagingen voor een onvergetelijke sportvakantie trip. Raak geïnspireerd door onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews. Boek eenvoudig overnachtingen, regel je reis, zorg voor de juiste verzekeringen en bereid je optimaal voor met nieuwe sportuitrusting. Of vertrouw op reisexperts die je werk uit handen nemen door verzorgde reizen. SportTrippers is voor iedereen die plezier wilt maken en een sportuitdaging aan durft.

SportTrippers.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2018